Rólunk

A Szeged-Csanádi Egyházmegye Lelkigyakorlatos háza 1992-ben nyitotta meg kapuit és azóta is egész évben várja a táborozni vágyó lakóit, a lelkigyakorlatra, elcsendesedésre érkezőket vagy családi és céges rendezvények résztvevőit.

Lelkigyakorlatos házunk Szeged belvárosától 10 km-re, a Zöldfási Szent István Király Templom szomszédságában és oltalmában található. Nagyszerű helyszín mindazok számára, akik távol a város zajától, a természet ölelésében szeretnének feltöltődni vagy akár életre szóló élményeket szerezni.

A Ház adottságainak köszönhetően minden Vendégünk tud az igényeinek megfelelően választani elhelyezési formáink közül. Az egy fős szobáink elcsendesedésre alkalmasak, míg hálótermeink vagy kisházaink a pezsgő, vidám táborok nagyszerű helyszínéül szolgálhatnak. Tágas, négy fős szobáink például a nagycsaládosok számára, osztálykirándulások vagy ifjúsági programok résztvevőinek lehetnek jó választás.

Nem csak a pihenés lehetősége adott nálunk, hiszen a napi háromszori étkezés is biztosított Vendégeinknek. A házias jellegű, bőséges fogások elkészítésénél fontos szempont számunkra a jó minőségű, helyi alapanyagok kiválasztása.

Nagy befogadóképességű rendezvénytermeink kiemelkedő szerepet töltenek be számos rendezvény sikeres megvalósításában, legyen az kis létszámú vagy akár száz főt meghaladó élő közösség programja. Közösségi tereink és kápolnánk otthont adnak általunk szervezett lelkigyakorlatoknak, programoknak is.

Célunk és küldetésünk a Vendégeink minden igényt kielégítő kiszolgálása és a családias légkör megteremtése. Rugalmasan kezeljük a különféle megkereséseket, igényeket és igyekszünk azoknak eleget tenni.

A Zöldfás Lelkigyakorlatos Ház és Ifjúsági Táborhelyszín jelenleg is fontos szerepet tölt be egyházmegyénk életében és azon dolgozunk, hogy minél nagyobb értéket képviseljünk a régióban és országosan egyaránt.

Munkatársaink:

Mojzes Katalin – szálláshely-vezető

Molnár Szilveszter – szállásoltatási menedzser

Krisztin Gáborné – konyhai koordinátor

Krisztin Gábor – gondnok-karbantartó

Bozsákné Dudás Mónika – takarító